Tandblekning

Har sedan länge tillbaka funderat på att bleka tänderna. Inte för att jag har jätte gula tänder men det ger ett sken av renlighet när någon har vita tänder. Tandblekning har sedan sedan några år tillbaka blivit en jätteindustri sedan det är möjligt att bleka tänderna hemma. Det finns alla möjliga kurer. Det mest klassiska sättet att bleka tänderna är att använd tandkräm som har en viss whitening effekt. Nu tror jag inte att tandkräm är det som man bör förlita sig på när det gäller tandblekning.

En annan tandblekningsmetod som man kan pröva hemma är skenor, som man lägger i blekningsmedel i. Dessa skenor täcker man tänderna med. Man bör se till att man inte har några sår i tandköttet för då svider det till ordentligt.

Är man verkligen seriös när det gäller tandblekning så bör man ändå uppsöka en tandläkare som har en profesionell utbildning i att bleka tänderna. Hos en tandläkare finns det en rad olika behandlingar. Ett exempel är att bleka tänderna med laser.

Själv tänker jag söka mig till en tandläkare som kan hjälpa mig att vi ett skinande vitt leende.


Comments are closed.