Tjäna pengar på internet

Tjäna pengar på internet har blivit en väldigt stor marknad. Det finns miljontals sidor som ger tips om hur man kan tjäna pengar online. Det som det mest brukar stå är att man kan tjäna dessa pengar på internet genom att knapp lyfta ett finger.

OLIKA SÄTT ATT TJÄNA PENGAR PÅ INTERNET
Google Adsense: Detta innebär att du kan tjänar pengar genom att ha hemsidor som du publicerar annonser från google på. När dina besökare klickar på den reklamen så tjänar du pengar.

Affiliate system: På din hemsida kan du göra reklam för produkter från företag. När dina besökar klickar på reklamen skickas de till företagets hemsida och du tjänar pengar (på internet) antingen direkt för klicket, om de ansluter sig till nyhetsbrev eller om de köper någon produkt. Vid klick och anslutning tjänar du en fast oftast en fast summa men är reklamkampanjen utformad så du får pengar via köp så brukar du få procent på det företag tjänar på köpet.

Läs mail och tjäna pengar på internet: Du kan ansluta dig till mailutskick som innnebär att du tjänar pengar. Du får ett antal mail skickade till dig och du förväntas klicka på eller följa reklambudskapen. Det är inga stora pengar du tjänar på internet men om du ansluter dig till flera maillistor så kan det bli en hel del.

Det absolut hetaste tipset är att skaffa dig en domän via en av de många domänregistrar som finns. Hitta en site som tillhandahåller domänparkering. Peka din nya domän mot den tjänst och luta dig tillbaka se hur pengarna rullar in. Det är det som är det fantastiska med internet. Du behöver inte ha någon fysisk plats du kan tjäna dina pengar var du än är bara du har en dator som har tillgång till internet. Tänk dig att kunna sitta på Hawaii och arbeta några månader för att sen dra till Västindien. Men man ska inte sticka under stolen med att det krävs riktigt hårt jobb för att tjäna pengar så att man kan leva på det. Ändlöst många timmar framför datorn.